Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را در برگرفت و حائز اهمیت بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته‌ای که گذشت، خبر‌هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه‌ها منتشر شد. برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن‌ها حائز اهمیت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزیده‌‍ای از مهم‌ترین اخبار صنفی و فرهنگی دانشگاه‌ها در هفته گذشته را مرور می‌کنیم.

 

مهلت دانشجویان برای ثبت‌نام وام‌های شهریه، مسکن و تحصیلی


براساس اعلام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم زمان ثبت‌نام وام‌های دانشجویی در نیمسال دوم ۱۴۰۱ ـ ۱۴۰۰ حداکثر تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ خواهد بود.

 زمان ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تحصیلی، شهریه و مسکن در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱، ۱۴۰۰ حداکثر تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ تعیین شده و لازم است دانشجویان متقاضی تا تاریخ فوق نسبت به تشکیل پرونده و یا در صورت داشتن پرونده نسبت به ثبت درخواست وام و ارسال مدارک لازم اقدام کنند.

بدیهی است، تاریخ فوق فعلاً نهایی بوده و در صورت تمدید مجدد از سوی صندوق رفاه دانشجویان اطلاع‌رسانی خواهد شد. طبق اعلام صندوق رفاه دانشجویان، شرایط، ضوابط، مبالغ جدید و نحوه ثبت‌نام برای وام ویژه دکتری و وام ضروری حداکثر تا تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ اعلام خواهد شد. امکان پرداخت وام تا قبل از پایان سال برای دانشگاه‌هایی که در موعد مقرر اقدام کنند وجود دارد.

 

برگزاری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی در سایه کرونا


معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است و بیش از ۸ هزار زوج دانشجو به مشهد اعزام شدند.

حجت الاسلام فاطمی پور، معاون فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، با اشاره به فعالیت‌های نهاد رهبری در ایام تعطیلی دانشگاه‌ها گفت: بخشی از فعالیت‌های نهاد در حوزه آموزش‌ها و جلسات به فضای مجازی منتقل شده است و بسیاری از فعالیت‌ها در فضای حضوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در دو سال گذشته بسیاری از دفاتر نهاد در حوزه بهداشت و درمان ورود جهادی داشتند، در حوزه مواسات و همدلی و کار‌های خیریه برنامه‌های جدی را برنامه ریزی کردند، حتی در مواردی که بیماری کرونا در جامعه کاهش پیدا کرد، بسیاری از دوره‌ها و برنامه‌های حضوری ادامه پیدا کرد و، اما بسیاری از دفاتر نهاد فعالیت حضوری خود را در دوران سخت کرونا هم برگزار کردند.

 


انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه ۱۶ اسفند برگزار می‌شود


انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه ۱۶ اسفندماه از سوی معاونت دانشجویی این دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

 اداره رفاه و خدمات دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در دومین اطلاعیه خود اسامی نامزد‌های انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی را برای انتخابات بهمن و اسفند ۱۴۰۰ اعلام کرد.

بر اساس ماده ۱ شیوه نامه اجرایی شورا‌های صنفی دانشجویان دانشگاه‌های کشور (مورخ ۱۱/۳/۹۵)، موضوع تعداد اعضاء و حداقل داوطلب، بدینوسیله پس از بررسی نتیجه ثبت نام از داوطلبان عضویت در شورا‌های صنفی دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها در موعد مقرر، از مجموع واحد‌های تابعه دانشگاه دانشکده‌های علوم اجتماعی و اقتصاد حداقل داوطلب لازم برای برگزاری انتخابات را کسب کرد؛ بنابراین در دانشکده‌های مذکور، انتخابات برای تعیین اعضای شورای صنفی، به صورت مجازی، در روز ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۰ در سامانه الکترونیکی http://vote.atu.ac.ir برگزار می‌شود.

 


تزریق دوز سوم واکسن کرونا شرط حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور


تزریق دوز سوم واکسن کرونا شرط حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور در سال جاری اعلام شد

 سلیمی، معاون خواهران ستاد راهبری تخصصی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از ارسال ابلاغیه‌های راهیان نور ۱۴۰۰ به دانشکده‌ها و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای در سراسر کشور خبر داد و گفت: امسال با توجه به شرایط کرونایی موجود کشور اعزام دانشجو‌ها به صورت حداقلی و متناسب با شرایط کرونایی و با رعایت حداکثری شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به ضرورت رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مصوب ستاد ملی کرونا و طبق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای صرفاً اعزام دانشجویانی امکان‌پذیر است که حداقل سه دوز واکسن تزریق کرده و کارت واکسن را به همراه خود داشته باشند.

 


دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در داخل کشور ادامه تحصیل بدهند


معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان اعلام کرد: دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در کشور اوکراین می‌توانند در داخل کشور ادامه تحصیل بدهند.

 ارژنگ، معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: با توجه به بحران کشور اوکراین و مشکلات‌های دانشجویان برای ادامه تحصیل، دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل در اوکراین می‌توانند در دانشگاه‌های داخل کشور ادامه تحصیل بدهند.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان افزود، پیرو هماهنگی‌های انجام شده چنانچه دانشجویان (رشته‌های زیر مجموعه وزارت علوم) متقاضی تحصیل در دانشگا‌های ایران باشند می‌توانند از طریق سامانه سجاد تقاضای خود را ارسال نمایند.

 

کتاب «حرکت» به‌عنوان آخرین موضوع مسابقه مجازی کتابخوانی انتخاب شد


کتاب «حرکت» نوشته «علی صفائی حائری» به‌عنوان موضوع هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتابخوانی از دومین دوره مسابقات «هشت بهشت» در سال ۱۴۰۰ برای دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.

 کتاب حرکت از سلسله سخنرانی‌ها و مباحث تربیتی «علی صفایی حائری» (عین ـ صاد) است که در سال ۵۷-۱۳۵۶ در میان شماری از دانشجویان، ایراد شده است. در این مجموعه خواننده به مباحث ضرورت، جهت و نیاز‌های حرکت انسان، آشنا می‌شود. ضرورت حرکت و رشد آدمی، با توجه به سه عامل قدر و ارزش، ترکیب خاص و نیاز‌های او و با توجه به درک فاصله میان وضعیت موجود و مطلوب، توضیح می‌یابد.

 


در بحث «جهت حرکت»، هدف چیزی بالاتر از عدالت و آزادی و رفاه و تکامل ـ که آرمان‌های کنونی انسان معاصرند ـ معرفی می‌شود. چون هدف برای چنین انسانی که حرکت برایش ضرورت دارد، رشد اوست. هدف نه تنها تکامل انسان و استعداد‌های او که جهت به استعداد‌های تکامل یافته‌ی اوست. در مبحث «نیاز‌های حرکت»، پس از شناخت این نیازها، چه در رابطه با خود انسان و چه در رابطه با دیگران یا با محیط کار، تحلیل برای رفع این نیاز‌ها داده می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان وام دانشجویی ازدواج دانشجویی نهاد رهبری در دانشگاهها دانشجویان دانشگاه علامه صنفی دانشجویان دانشگاه امور دانشجویان دانشگاه ها برگزار می شود ادامه تحصیل دانشکده ها شورای صنفی شیوه نامه نیاز ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!